Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatiana Niculescu Bran, desființată după ce a criticat Cotroceniul! Reacția ei

tatiana niculescu bran

Tatiana Niculescu Bran a făcut bilanțul primei săptămâni la Cotroceni. Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis e nemulțumită de modul în care arată Palatul, că nu există o cantină la care să mănânce și că trebuie să semneze chiar și pentru o sticlă de apă.

Citește și: Ce spune Klaus Iohannis prin purtătoarea sa de cuvânt: Cotroceni – 25 de ani de “baronizare”

Mediul on-line a reacționat imediat la cuvintele lui Bran. Ea este aspru criticată pe pagina personală de pe o rețea de socializare. Redăm doar câteva dintre sutele de mesaje negative la adresa postărilor sale.

”Si ce veti face, doamna ? Veti inlocui mobilierul "vetust" cu mobiler nou de la IKEA ?

Ca om de cultura, ma asteptam sa faceti diferenta intre un simbol Cotroceniul, si un penthouse !

daca lucrati intr-o firma privata a doua zi zburati pe usa afara din cauza acestor comentarii publice pe care le faceti. Pe banii nostri din care va luati salariul insa sint permise orice fel de pareri despre design si chiuvete. Ar trebui sa mai stiti ca o gramada de copii merg flaminzi la scoala pentru ca parintii lor nu au bani pentru un corn.

Citind postarile dv si comentariile trag o concluzie : Pentru viitor , mesajle dv trebuie sa fie scurte, concise si clare ; gen Ana are mere

Doamna, in Romania se moare de foame si de frig iar dumneavoastra schimbati decoruri? Faceti, va rog, o mica plimbare prin satele din sudul tarii, Moldova, Dobrogea- veti dobandi o imagine reala a tarii in care traiti.

Doamna noi nu am votat schimbare pentru nici un mobilier am votat pentru o schimbare de mentalitate si nu ignorați postările noastre pentru ca noi o să-l plătim nu dv dacă nu va place dativa demisia.”

Tatiana Niculescu Bran a reacționat și ea și le-a mulțumit celor care au făcut comentarii la postarea sa.

”Vă mulțumesc tuturor pentru comentariile la articolul meu despre administrația și birocrația anacronice ale Cotrocenilor din ultimii 25 de ani. Într-adevăr, așa cum unii dintre dvs. au remarcat, e vremea ca lucrurile să se schimbe tocmai pentru că administrația și funcționarii ei printre care mă număr acum sunt acolo în slujba cetățenilor și nu invers.”, scrie Bran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.