Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Tătuca' Putin NU are zile proaste. Explicaţia simplă a liderului de la Moscova

Business Insider
putin, casual

Preşedintele Vladimir Putin a mărturisit că el nu are zile proaste în calitate de preşedinte al Federaţiei Ruse, iar explicaţia pe care a oferit-o are prea puţin de-a face cu faptul că ţara pe care o conduce nu are probleme interne şi nici nu este supusă presiunilor internaţionale, ci cu un motiv 'natural': Liderul de la Kremlin nu are zile proaste pentru că nu este femeie, scrie joi cotidianul spaniol El Pais, conform agerpres.

Şeful statului rus a dat acest răspuns într-un interviu realizat pentru documentarul regizat de cineastul american Oliver Stone. 'Eu nu sunt femeie, aşa că n-am zile proaste. Nu vreau să jignesc pe nimeni: este un lucru natural. Există anumite cicluri naturale', declară Putin în timp ce se plimbă prin Sala Tronului din Marele Palat al Kremlinului, după cum a transmis Bloomberg, care a avut acces la documentar înainte de difuzare.

Atac TERORIST asupra ambasadei SUA din Kiev. Poliţiştii sunt în alertă maximă - FOTO

Nu este singura declaraţie polemică făcută de Putin în timpul filmărilor, remarcă El Pais. Într-un alt moment al interviului, Stone îl întreabă despre discriminarea faţă de homosexuali, iar Putin spune că nu există aşa ceva în Rusia. Atunci, cineastul american îl pune în faţa unei situaţii ipotetice: ar face duş alături de un homosexual la bordul unui submarin? 'Mă rog, aş prefera să nu fac duş cu el. De ce să-l provoc? Ştii, sunt maestru în judo', răspunde râzând Putin, potrivit Bloomberg.

Documentarul, în care Putin apare conducând maşina prin Moscova şi făcând sport, a fost înregistrat în februarie şi va fi difuzat săptămâna viitoare de postul american NBC News.

Liderul rus a mai făcut comentarii deloc corecte politice şi în alte ocazii. La începutul anului, când mai multe ziare americane au publicat informaţii potrivit cărora Donald Trump, care la acea vreme era candidatul republicanilor la preşedinţia SUA, frecventa prostituate rusoaice, Putin a declarat că el unul nu crede aşa ceva. 'Deşi (prostituatele ruse) sunt cele mai bune din lume, fără niciun dubiu', a adăugat imediat liderul de la Kremlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.