Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tecău o 'înţeapă' pe Halep cu Zika şi o scoate la fileu. 'O aştept să jucăm la dublu mixt'

Jucătorul de tenis Horia Tecău a fost prezent vineri la Constanța, unde a sponsorizat un eveniment artistic dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Acesta a declarat în cadrul conferinței de presă care a urmat, că-și dorește să mai joace încă cinci-șase ani pentru a putea participa și la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo.

Tecău a făcut referire și la Jocurile Olimpice de la Rio, unde Simona Halep nu a participat din cauză că i-a fost teamă de virusul Zika, anunţă bugetul.ro.

Citește și: 'Moșu' Doroftei, audiat de magistrați

„Cât am stat la Rio, zece zile, nu am auzit o dată cuvântul Zika, nu am văzut un ţânţar. Pur şi simplu cred că e un alt motiv al sportivilor care nu şi-au dorit să participe”, a declarat Horia Tecău, citat de Mediafax.

Citește și: Victor Ponta îl 'deconspiră' pe Dacian Cioloș

Însă Tecău are încredere în Halep și crede că aceasta va deveni numărul 1 mondial. De asemenea a precizat că este deschis unei colaborări la mixt cu aceasta.

Traian Băsescu deconspiră 'SISTEMUL': Uitați de politicieni

„Sunt multe turnee de jucat, a câştigat multe turnee, e acolo în fruntea clasamentului, cred că pentru Simona este doar o chestiune de timp până va câştiga primul Grand Slam, până va ajunge numărul 1, cred că joacă la un nivel înalt, constant şi cu siguranţă după ce va avea o victorie asupra Serenei sau un turneu de Grand Slam va urma o serie mai lungă”, a spus jucătorul de tenis.

Citeşte şi: Ghiţă reacţionează dur la interviul lui Kovesi: 'Minte şi manipulează'

„Nu ştiu cât îşi doreşte ea să mai joace la mixt pentru că se concentrează foarte mult pe simplu şi e greu când ai ca obiectiv câştigarea unui Grand Slam la simplu şi ajungi într-un sfert de finală şi vrei să te odihneşti să te recuperezi pentru următorul meci să intri la mixt. E mai greu să participi în două probe, dacă îi va face plăcere şi va dori să reintre în proba de mixt putem juca împreună”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.