Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tefelizarea PSD

Bodea Haiducul
Mare revolta intre fanii PSD, care preiau orbeste propaganda Partidului. Remanierea e stire falsa, de ce o comentam? Presa e de vina, presa e rea! Mare minune la pesedisti: RTV si A3 au ajuns la fel de ”rele” ca si DIGI si Realitatea! Acum toti sunt impotriva lor, toti sunt ai SRI. Mai, sa fie! Si, obedient, poporul de 45% musca repede poezia si sare la injurat pe Facebook. Ca, deh, ei nu ies in piata, te pun la punct de pe canapea.
Bine, oameni buni, si? Trebuie sa le cer ziaristilor sa nu discute despre o informatie aparuta in mediile politice? Sa ii trantesc lui Ciutacu un leucoplast peste gura? Sa fac o revolutie si sa ocup RTV, A3 si B1? Pe care din PSD sa il pun sef peste ei? Firea sigur la Antene, dar la restul, cum vreti voi, de acolo din spatele ecranului? Care e mai priceput la laude dintre pesedisti?

Voi realizati ca nu mai e presa ceausista?... Ca oamenii astia traiesc pe bani. Munciti! Si fac bani vânzând stiri. Nu mai suntem in comunism sa primeasca presa bani de la stat. Adica, mai sunt unii care primesc, nea Tapalaga, de exemplu, dar de la statul ala care loveste din umbra. Insa, daca vreti sa acceptati democratia si economia de piata, intelegeti ca, daca multi oameni se uita la stirea aia, ei o vand. Nu ii dai tu bani ziaristului, ca sa taca relaxat si sa vorbeasca doar ce crezi tu ca trebuie vorbit, de pe canapeaua lenesa de acasa. Si, daca nu o faci, mai taci! Nu iti place? Muta pe un post care aduleaza PSD!  Democratia e in telcomanda, nu in dictare.
Voi realizati penibilul situatiei?... Daca ditamai PSD nu e in stare sa demonteze o stire falsa, imi pare rau, lasati-i sa o incaseze! Daca un partid cu majoritate confortabila in Parlament se smiorcaie si la sase luni ca e sugrumat de un Mutulica, atunci ce cauta la Guvernare? Daca nu stiu sa comunice coerent, daca solutia lor e sa puna calus presei, când fierberea din oala lor e atat de zgomotoasa, atunci merita ei sa ne conduca destinele? Daca nu pot fi sinceri, sa recunoasca deschis ”Da, avem neintelegeri, dar nu e asa grav, le rezolvam!”, cat ne putem increde in vorbele lor de guvernare si administrare?
Dupa numai cateva luni, toti pesedistii s-au tefelizat! Presa da ”fake news”, strigau si aia, când nu voiau sa vada evidenta smenurilor Sistemului Coldea-Kovesi si absurdul apararii democratiei cu barda SRI si inchisrile DNA. Acu si voi, v-ati gasit vinovat, ca deh, v-a spus partidul ca nu primiti salarii marite din cauza ca vorbeste presa si nu se pot concentra mintile Partidului, adica Valcov. Nu ca se balabaie Olguta, ca elucbreaza Stefan, in timp ce Grindeanu se da zen, iar Dragnea joaca pe vulpea la pescuit.
Culmea, nu va vad revoltati ca se vand manelele in prostie sau bere si mici. A dat elitismul tefelist in voi, dupa ce ii injurati in iarna ascunsi pe dupa telecomenzi si telefoane. In timp ce eu si presa va aparam in vazul lumii pesedistii, care abia deschideau gura prin emisiuni.
Ia, uite, Romanie! Se gasira votantii PSD ditamai melomanii de opera politica...

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.