Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis: Irina Begu, învinsă în primul tur la Toronto; Monica Niculescu a ajuns în optimi la dublu

rfi.ro
tenis

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de americanca Venus Williams, cap de serie numărul nouă, cu 6-1, 3-6, 6-3, în runda inaugurală a turneului WTA de la Toronto (Canada), dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari, potrivit AGERPRES.

Williams (37 ani, 9 WTA) a obținut victoria într-o oră și 57 de minute, deși a comis nu mai puțin de 10 duble greșeli în acest meci. Begu (26 ani, 59 WTA) a reușit 4 ași, dar a avut și 6 duble greșeli.

Begu, venită din calificări, va primi un cec de 7.745 dolari și 31 de puncte WTA.

La dublu, Monica Niculescu și cehoaica Barbora Krejcikova s-au calificat în optimile de finală, după 6-1, 6-3 cu americancele Christina McHale/Asia Muhammad.

Niculescu și Krejcikova, care și-au asigurat 9.170 dolari și 105 puncte, vor juca în optimi cu favoritele numărul trei, Lucie Safarova/Barbora Strycova (Cehia).

Niculescu, jucătoare care s-a retras din calificările la simplu din cauza faptului că nu a ajuns la timp de la Washington, a jucat finala turneului Rogers Cup anul trecut, alături de Simona Halep, câștigată de rusoaicele Elena Vesnina/Ekaterina Makarova, cu 6-3, 7-6 (5).

Marți, în primul tur, Sorana Cîrstea va primi replica franțuzoaicei Caroline Garcia. Simona Halep, numărul doi mondial, a fost desemnată a doua favorită a turneului de la Toronto (categoria Premier 5), urmând să joace în turul secund cu învingătoarea dintre croata Mirjana Lucic-Baroni și slovaca Magdalena Rybarikova.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.