Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE între membrii comisiei privind alegerile din 2009: Stai și te întrebi cum mai rezistă țara

jobstreet.com.my
conflict

Audierile din comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 nu sunt lipsite lipsite de tensiuni între membrii comisiei. Deputatul PMP Robert Turcescu critică, într-o postare pe Facebook, prestația deputatului ALDE Steluța Cătăniciu, care s-a declarat mirată de tehnica PDL de la acea vreme de a număra în paralel voturile și a le afisa într-un tabel Excell.

Anunț IMPORTANT făcut de Liviu Dragnea: Pe ce listă a fost INCLUSĂ România

„Stai si te intrebi cum de mai rezista tara asta cind in Parlamentul Romaniei apar deputati precum doamna Cătăniciu care spune si repeta uluita ca la nivelul anului 2009 era o tehnica extraordinara sa ai un tabel in Excell in care sa faci contabilizarea voturilor de la scrutinul prezidential! Ma astept ca la urmatoarele audieri din celebra Comisie de Ancheta s-o vad facind ochii mari la declaratii continind cuvinte din categoria inapoi in viitor precum "mail", "sms", "mobil", "roaming", "enter", "esc"...

In alta ordine de idei, ca membru al acestei Comisii de Ancheta, va spun dupa primele doua sedinte ca atita fum si praf in ochii romanilor n-am mai vazut ridicindu-se de mult. Asta nu e o concluzie, e doar o constatare de etapa.”, scrie Robert Turcescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.