Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune maximă în studioul Realitatea Tv! Jurnalistul Stelian Negrea, amenințat cu bătaia după modelul 'Palada'. Reacția lui Liviu Avram / UPDATE

Rares Bogdan / Facebook
jocuri de putere

A fost tensiune maximă între invitații emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan. Jurnalistul Stelian Negrea povestește, într-o postare pe Facebook, că redactorul șef de la Adevărul, Liviu Avram, l-a amenințat după ce s-a încheiat emisiunea, spunându-i că îi pare rău că nu poate să-i facă ce i-a făcut Mirel Palada lui Mihai Goțiu. Motivul: Stelian Negrea le-a explicat invitaților că în opinia sa „DNA orbecăie în jurul lui Liviu Dragnea”, făcând trimitere la dosarul „TelDrum”.

„Cel mai mult ma incanta ca dupa ce s-a incheiat emisiunea Jocuri de putere cu Rares Bogdan redactorul sef de la Adevarul, Liviu Avram, mi-a spus chiar in platou ca "cel mai mult ii pare rau ca nu poate sa-mi faca ce-a facut Palada".

Zi de FOC! Ministrul Rovana Plumb, la mâna colegilor. Deputații votează dacă permit DNA să o urmărească penal

In toata emisiunea le-am explicat ca in opinia mea, care poate fi gresita, DNA orbecaie in jurul lui Liviu Dragnea si asta i-a scos din minti.

Pe mine ma exaspereaza ca vorbim de cel putin 10 ani de Tel Drum, care a castigat contracte cu statul de vreo 500 milioane euro, si posibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie beneficiarul real al acestei afaceri si nici o institutie a statului roman nu a produs inca o dovada ca doar de aceea le platim cu varf si indesat.

Si chiar si in acest caz nu as da nimanui un cap in gura iar in seara aceasta nici nu as fi asteptat senin ca Gotiu.”, scrie Stelian Negrea, pe Facebook.

Acuzat că l-a amenințat pe Stelian Negrea, Liviu Avram a reacționat, spunând că totul a fost „o glumă”.

„Clarificare „Băi, Stelică, da' mai lasă și tu oamenii să vorbească. Pe bune că îmi venea să fac ca Palada”. Asta i-am spus, cuvânt cu cuvânt, lui Stelian Negrea aseară, după emisiune. Toți din platou au râs, numai el s-a crizat mai să cheme SMURD-ul.

I-am spus că a fost o glumă și am încheiat subiectul. El a continuat să zbiere la mine și în parcare. I-am mai zis de două ori că a fost o glumă, degeaba. Apoi s-a pus în mașină și a moșmondit ceva la telefonul mobil. Ajuns acasă, am aflat ce moșmondea: a pus pe Facebook, binișor denaturată, cumplita amenințare căreia a trebuit să-i facă față.

În fine: promit să nu mai fac niciodată glume cu Stelian Negrea.”, scrie Liviu Avram, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.