Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Baconschi se întoarce. Ce politică face și unde/ surse

Baconschi Teodor

Fostul ministru de Externe al României a lăsat baltă politica și s-a întors la locul faptei... adică la locul unde a cunoscut cele mai mari "lovituri" de imagine.

A încercat să fie mare om politic în PDL și apoi în PMP (via Elena Udrea), dar a eșuat total. Acum s-a întors în mare taină în Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit unor surse din MAE, fostul ministru a revenit (pentru că era suspendat) la post la Direcția Dunării, adică o instituție creată de PSD pentru clientela de partid. Salariul nu este unul de neglijat. Ar fi cam 10.000 RON/lună.

Răutăcioșii susțin că nici în aceste condiții nu prea dă pe la serviciu, preferând drumețiile la munte (foto: facebook, cont personal).

UPDATE: "Recent, am solicitat reîncadrarea în corpul diplomatic, în care am intrat prin concurs, în 1998. Din 2006 deţin gradul diplomatic de ambasador. Sunt pregătit să-mi folosesc experienţa profesională în folosul obiectivelor curente de politică externă. Mă voi ocupa cu prioritate de implementarea proiectelor incluse în Strategia UE pentru Regiunea Dunării, dar sunt pregătit pentru orice altă misiune, fie în Centrala MAE, fie în reţeaua noastră externă.", a spus, pentru Mediafax, ambasadorul Baconschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.