Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici, DEZVĂLUIRE grea pentru Mihai Tudose: Nu a prea înţeles cum vine treaba asta

Teodorovici1

Fostul consilier personal al premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, susține că i-a propus premierului un plan prin care România ar fi putut atrage 23 de miliarde de euro din bani europeni în următorii trei ani, însă Tudose a respins planul pentru că nu l-ar fi înțeles.

Citește și: PSD dă în clocot. Tensiuni între Liviu Dragnea, Mihai Tudose și Olguța Vasilescu. De la ce ar fi pornit disputa

Citește și: Tăriceanu face anunţul zilei: Pensionarii nu vor mai putea să lucreze la stat

”I-am propus pariul şi premierului Tudose, ca România să aducă în maximum trei ani 23 de miliarde de euro, dar nu a prea înţeles dânsul cum vine treaba asta, neavând experienţă în domeniu. Din păcate, nu se doreşte ca un astfel de pariu să fie câştigat”, a spus Teodorovici, informează Digi24.

 

Eugen Teodorovici mai consideră că partidul trebuie să facă eforturi pentru a-şi îmbunătăţi activitatea şi imaginea. ”PSD mai are de demonstrat că în România lucrurile sunt aşa cum trebuie. (...) Este partidul de la care oamenii aşteaptă cel mai mult. Din păcate, liderii noştri politici nu sunt luaţi în seamă la nivel european”, a menţionat senatorul.
Potrivit politicianului social-democrat, în acest an nu au existat alte acţiuni politice semnificative în afara vizitei din SUA a preşedintelui Klaus Iohannis.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.