Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici se autopropune la Primăria Capitalei: 'Nu am refuzat nimic'

teodorovici

Liviu Dragnea a anunţat luni că a fost refuzat de foşti miniştri din Guvernul Ponta cărora le-a propus să candideze la o primărie de sector. Printre cei menţionaţi a fost şi Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe, care a cerut timp să se gândească.

Marţi, Teodorovici a anunţat că nu a refuzat nimic, ba mai mult, acesta dă impresia că se autopropune la Primăria Capitalei, afirmând că are capacitatea de a gestiona nu doar un sector, ci şase sectoare.

"Cred că toată lumea are nevoie de câteva zile de gândire pentru a avea nu numai datele și măsurătorile, dar și abordările raționale, atent analizate, pentru cei mai buni candidați pe care PSD poate să-i propună în București. Este o miză politică mult prea importantă pentru partid pentru ca discuțiile să fie purtate cu grabă și repezit, împinse de la spate. În ceea ce mă privește, nu am refuzat nimic pentru că nu am avut o propunere concretă pe care să o accept sau refuz. Am certitudinea că aș fi în stare să gestionez nu doar un sector, ci șase sectoare. Dar nu este vorba despre mine, ci este vorba despre ce este cel mai bine pentru partid", scrie Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: 3 ex-miniștri PSD refuză să candideze în Capitală

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.