Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terenul care îi dădea insomnii Elenei Udrea, scos la licitație

Udrea

Banca de la care fostul ministru al Turismului a obținut un credit de peste trei milioane de euro scoate la vânzare terenul pentru a recupera datoriile. La licitație au fost invitați și Elena Udrea și Dorin Cocoș.

Terenul a fost scos la licitatie pentru suma de 6,5 milioane de lei. Aceasta este a doua strigare. Valoarea initiala a terenului care este situat in Bucurestii Noi a fost de 8 milioane de lei (aproximativ 2 milioane de euro). Acum, banca de la care Elena Udrea a luat un credit in urma cu mai multi ani, incearca sa recupereze o parte din aceasta datorie.

La licitatie au fost invitati sa participe, printre altii, Elena Udrea, Dorin Cocos si Alexandru Faur, cel care a preluat, in 2010, creditul fostului ministru al Turismului. Dorin Cocos a declarat, vineri, la ICCJ, ca nu este interesat sa cumpere terenul, informează România TV.

Iohannis a semnat: România trimite 150 de milioane de euro în Moldova

Elena Udrea declara, în iunie 2010, că nu mai poate dormi noaptea de grija ratelor pe care trebuie să le plătească până la sfârşitul anului pentru achitarea creditului de 3,28 milioane de euro luat de la BRD.

"Nu mai dorm din cauza ratei la bancă. Să vă spun de ce nu dorm: pentru că eu trebuie să achit acest credit până la sfârşitul acestui an. Creditul a fost făcut pentru a cumpăra un imobil, un teren. Piaţa imobiliară era în expansiune. M-am gandit la vremea aceea că pe acel teren pot să dezvolt un condominium, nu-i aşa mare, e de 6.000 de metri, câteva case am gândit că pot să construiesc, să le vând să plătesc creditul şi să am şi eu un profit", declara Elena Udrea.

Din cauza crizei, Udrea a rămas doar cu terenul, fără a mai construi nimic pe el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.