Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIBIL A fost decretat PLANUL ROȘU în Bihor: Mai multe VICTIME, anunță Raed Arafat / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE ”Numărul victimelor este următorul: un om decedat, mai avem 13 persoane rănite. Șapte au fost duse la Oradea.”, a anunțat Raed Arafat la Antena 3.

UPDATE Sunt 4 răniți, dar situația este mai gravă în zonă, pentru că în apropiere, în zona taberei, ar mai fi persoane rănite, pe care salvatorii încearcă să le caute.

UPDATE ''Din cauza manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, mai mulţi turişti aflaţi într-un camping au fost răniţi de căderile de grindină. Având în vedere informaţiile comunicate de apelanţii 112 despre posibilitatea unui număr mare de răniţi, la locul intervenţiei au fost dislocate trei ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean'', au informat reprezentanţii IGSU.

UPDATE Prefectul județului Bihor anunță că sunt cel puțin 3 răniți și un mort. ”E furtună, în continuare, în județ, e cod galben. În camping erau peste 100 de persoane. Oamenii s-au adăpostit în corturi și mașini. Un copac s-a prăbușit peste o mașină, o persoană e rănită, una a decedată. Un alt copac s-a prăbușit peste un cort, două persoane sunt rănite, una foarte grav. A fost grindină.”, a spus Mihaiu Ion, prefectul județului Bihor, la Antena 3.

Citește și: Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

Știrea inițială

A fost decretat planul roșu de intervenție la nivelul județului Bihor! O furtună a prăbușit mai mulți copaci peste corturile dintr-un camping din localitatea Bulz.

”A fost declanșat planul roșu în județul Bihor după ce a venit apelul că o furtună a produs pagube în campingul unde este o tabără, la Bulz. Ce pot să vă spun e că mai mulți pomi au căzut peste corturi și mașină și este posibil să avem o persoană decedată. Am alertat Huedinul din județul Cluj, pentru a trimite ambulanțe acolo. Primele forțe au ajuns și oferă primul ajutor.”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

Citește și: Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului

știre în curs de actualizare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.