Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIBIL Dumitru Coarnă anunță că are CANCER: 'Am făcut CHIMIOTERAPIE'

breaking news stiripesurse.ro

Dumitru Coarnă, unul dintre liderii sindicaliștilor din Poliție, s-a pensionat pe caz de boală, iar apoi s-a angajat iar în sindicat. Totul, în contextul scandalului pensiilor speciale ale militarilor. Numai că o situație teribilă, neștiută, a ieșit la iveală despre Coarnă. Sindicalistul spune că are cancer și a fost operat în urmă cu trei ani.

„Eu am cancer. Am făcut chimioterapie, am fost operat la colon. Am fost în comă, am fost la zece zile de cimitir. Sunt pensionat medical, iar sindicatul este o instituţie privată. Eu am ajuns acolo în funcția de consilier juridic și oamenii au fost cei care m-au ales, eu am fost ales cu 80% din sufragii. Salariul meu actual de la sindicat este de 9000 de lei, votat de oameni.

Eu la sindicat când am intrat eram suspect de TBC pentru că am efectuat foarte multe percheziții în locurile astea insalubre. M-am forţat, m-am forţat, m-am forţat. Acum, eu sunt un pensionar operat de trei ani de zile de cancer. Am făcut chimioterapie. Oricând poate să facă metastază şi să mor. Nu am vrut să fac publică povestea, dar văd că o fac alţii și nu doresc la nimeni pensie ca a mea.

Eu lucrez din anul 1982, din 1987, în poliţie. În 2008, lucram la Poliţia Judeţeană Călăraşi. La un control de rutină, făceam examenul medical. Medicul nostru a avut ceva probleme cu mine la analize, nişte suspiciuni. Am fost internat. În 2009, a recidivat. Mi-a spus: bă, băiatule, dacă nu te potoleşti, mori! În 2009, când aveam 45 de ani, 27 de ani de muncă, dintre care 20 de ani în Poliţie, medicul mi-a zis: vrei să mori sau să trăieşti? Mi-au zis: băi, băiatule pe tine te legăm de scaun. Şi am fost pensionat cu invaliditate de gradul 3. ", a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.