Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEROARE în Londra. Informaţii de ultimă oră despre atacator - LIVE VIDEO

www.antena3.ro
atac Londra

Autorul atacului de miercuri de la Parlamentul din Londra 'a acţionat singur... şi a fost inspirat de terorismul internaţional', a declarat joi Mark Rowley, comandantul unităţii antiteroriste a poliţiei britanice, într-o declaraţie la Scotland Yard, citat de DPA, potrivit agerpres.

'Credem în continuare... că acest atacator a acţionat singur şi a fost inspirat de terorismul internaţional. În această etapă nu avem informaţii specifice despre alte ameninţări la adresa populaţiei', a spus Rowley.

TEROARE în Londra. ŞAPTE suspecţi au fost ARESTAŢI - LIVE VIDEO

Totodată, Rowley a revizuit în scădere bilanţul atentatului de miercuri, informând că trei persoane au fost ucise, plus autorul atacului. 'Bilanţul a fost revizuit în jos', a declarat Rowley, afirmând că victimele sunt o femeie de circa 40 de ani, un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani şi poliţistul de 48 de ani atacat în faţa intrării Parlamentului. Miercuri seara, poliţia stabilise bilanţul la patru morţi, în afară de autorul atacului.

Comandantul unităţii antiteroriste a poliţiei britanice a mai menţionat că persoanele decedate sunt de diverse naţionalităţi, dar nu a dat detalii. În spitale mai sunt internate şi tratate 29 de persoane, dintre care şapte sunt în stare critică.

Ministerul de Externe sud-coreean a informat că printre răniţi se numără şi cinci cetăţeni sud-coreeni. Trei femei şi un bărbat în jurul vârstei de 50 şi 60 de ani au suferit fracturi, iar o altă femeie de circa 60 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral ca urmare a unei căzături, a informat MAE sud-coreean într-un comunicat, adăugând că patru dintre cei cinci au fost între timp externaţi.

Reacția ISIS după atentatul SÂNGEROS de la Londra / FOTO

La rândul ei, purtătoarea de cuvânt a MAE chinez a declarat, la Beijing, că un turist chinez a fost uşor rănit, fără a da detalii suplimentare.

Totodată, poliţia crede că l-a identificat pe atacator, dar a refuzat să-l numească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.