Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroriștii ISIS se înrolează în armata germană: Planul prin care vor să comită noi atentate

Statul Islamic

Europa a fost cutremurată de atentatele Statului Islamic, iar acum islamiştii au trecut la un alt nivel. Se pare că cei din ISIS s-ar înrola în armata germană. Constraspionajul militar german e în alertă. S-a descoperit o noua strategie a militantilor islamisti, iar masurile pentru a contracara urmeaza sa fie adoptate in urmatoarele zile.

Citeşte şi: Surprize uriaşe între românce, la US Open, în primul tur

Bundeswehr, armata germana, va demara controale extrem de drastice privind recrutii, pentru a elimina toti suspectii de terorism, dar si extermistii si infractorii. Potrivit editiei de duminica a ziarului Welt, proiectul de modificare a Legii Armatei va fi adoptat saptamana viitoare de guvernul Angelei Merkel iar masura va incepe sa fie aplicata din iulie 2017.

Citeşte şi: Artificiul prin care Petre Tobă ar vrea să scape de acuzaţiile de plagiat / FOTO

Controalele vor fi realizate de contraspionajul militar. Pana acum, doar cei care erau deja in fortele armate erau verificati, insa guvernul de la Berlin afirma ca exista riscul ca teroristii „sa dobandeasca in armata abilitati pe care sa le foloseasca apoi in acte de violenta in tara sau peste hotare”, se arata in proiectul legislativ aflat in aceste zile pe masa guvernului federal. Controalele facute pana acum de contraspionajul militar au dus la descoperirea a 268 de extremisti de dreapta, 64 de islamisti si 6 extremisti de stanga printre soldatii germani, conform ProTV.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.