Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroristul de la Munchen pregătea un MĂCEL: Avea la el muniție pentru uciderea a 300 de oameni

terorist munchen

Şeful poliţiei din landul Bavaria, Hubertus Andrä, a declarat sâmbătă că 'nu există nici cea mai mică legătură' între gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) sau refugiaţi şi atacatorul germano-iranian de 18 ani care a deschis focul vineri asupra persoanelor dintr-un complex comercial din oraşul Munchen, după care s-a sinucis, relatează AFP şi Reuters.

Anchetatorii analizează pista unei persoane cu probleme psihice, a mai spus şeful poliţiei bavareze, care a precizat totodată că 10 persoane au murit în atac, iar 27 au fost rănite. Şapte dintre persoanele împuşcate mortal erau adolescenţi.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

Atacatorul avea în rucsacul din spate 300 de gloanţe, iar în locuinţa sa a fost găsită o carte despre cum se comite un atac armat.

Tânărul era născut şi crescut în Munchen şi era elev. Potrivit procurorilor, atacatorul suferea 'de o formă de depresie'.

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

Tânărul germano-iranian de 18 ani care a ucis vineri seară nouă persoane într-un centru comercial din Munchen suferea 'de o formă de depresie', a anunţat sâmbătă procurorul oraşului, Thomas Steinkraus-Koch, potrivit AFP.

"Este vorba aici de o boală, de o formă de depresie", a spus el într-o conferinţă de presă la Munchen, făcând în acelaşi timp apel la prudenţă în legătură cu informaţiile conform cărora tânărul ar fi urmat un tratament psihiatric.

"Există un flux continuu de hrană caldă, apă şi carburant pentru a susţine personalul nostru din Turcia", se mai menţionează în textul citat.

Citește și: Doi iubiți din Dâmbovița au pus două tinere de 16 ani să facă videochat: Detalii incredibile din caz

Anchetatorii analizează de altfel pista unei persoane cu probleme psihice, a mai spus şeful poliţiei bavareze, care a precizat totodată că 10 persoane au murit în atac, între care şi atacatorul, iar 27 au fost rănite. Şapte dintre persoanele împuşcate mortal erau adolescenţi.

Pe de altă parte, Ministerul kosovar de Externe a anunţat că trei cetăţeni kosovari se numără printre cele nouă persoane ucise vineri de tânărul germano-iranian, titrează agerpres.ro.

Citește și: Tinder s-a schimbat: Ce s-a introdus nou în aplicație

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.