Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroristul din Istanbul este de NEGĂSIT. Trupele speciale au luat la puricat un cartier întreg

Poliţia antiteroristă turcă a desfăşurat în cursul nopţii de luni spre marţi o operaţiune la Istanbul, în timp ce continuă căutările pentru găsirea autorului atentatului din noaptea de Anul Nou, în care au fost ucise 39 de persoane, transmite DPA, citând presa locală, potrivit agerpres.

Potrivit agenţiei de presă DPA, poliţia a impus blocaje rutiere în timpul operaţiunii, la care au luat parte şi elicoptere. Nu au fost furnizate informaţii despre eventuale arestări.

Citeşte şi: Prima ţară din Europa care asigură şomerilor un venit substanţial NECONDIŢIONAT

Între timp, autorităţile au difuzat noi imagini în care faţa suspectului apare foarte clar, precum şi imagini înregistrate cu camerele de supraveghere.

content-image

Agenţia de presă Anadolu a relatat anterior că opt suspecţi au fost reţinuţi în legătură cu atacul din clubul de noapte Reina de pe malul Bosforului.

Printre aceştia nu se află şi atacatorul, care a reuşit să fugă după ce a ucis zeci de persoane.

Organizaţia jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat luni, într-un comunicat, responsabilitatea pentru atentat, susţinând că acesta a fost întreprins la ordinul liderului SI, Abu Bakr al-Baghdadi.

Autorităţile turce consideră că atacatorul are legături cu organizaţia jihadistă Statul Islamic (SI) şi ar putea fi origine kârgâză sau uzbekă, a scris luni cotidianul Hürriyet.

Conform publicaţiei, atacatorul ar putea avea legături cu celula care a comis triplul atentat sinucigaş din iunie de pe aeroportul din Istanbul, soldat cu 47 de morţi şi atribuit SI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.