Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thereesa May îşi ia trei săptămâni de concediu

theresa may

Şefa guvernului britanic, Theresa May, va pleca de luni în vacanţă, împreună cu soţul ei Philip, timp de trei săptămâni, în Italia şi Elveţia, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a prim-ministrului britanic, citată de EFE, potrivit agerpres.

Politiciana conservatoare îşi va petrece primele cinci zile de concediu în nordul Italiei, după care îşi va întrerupe vacanţa pentru a putea asista la comemorarea centenarului Bătăliei de la Passchendaele (Belgia), din Primul Război Mondial. Apoi Theresa May şi soţul ei vor pleca în Elveţia, unde vor petrece două săptămâni făcând excursii în Alpi. Cei doi se vor întoarce la Londra la 14 august.

Citeşte şi: Angela Merkel îşi ia pauză de la activitatea politică şi se retrage în liniştea munţilor

Downing Street nu a dat detalii cu privire la locurile din Elveţia şi Italia pe care le vor vizita soţii May în această vară, dar a precizat că cei doi vor călători cu avioane de linie.

Potrivit sursei citate, Theresa May 'doreşte să ia o pauză' după o săptămână 'productivă şi plină', în care a fost ocupată cu chestiuni guvernamentale.

May şi soţul ei se duc des în Alpi, unde le place să facă ture montane, iar două dintre regiunile lor favorite sunt Zermatt şi Bernese Oberland, în Elveţia.

În lipsa şefei guvernului, 'mai mulţi miniştri vor fi de serviciu în această perioadă' în care guvernul 'o va informa constant' pe May cu privire la diverse chestiuni de interes, a mai spus purtătoarea ce cuvânt a şefei executivului britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.