Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May, Papa Francisc şi Mike Pence, mesaje EMOŢIONANTE după decesul bebeluşului Charlie Gard

bbc.com
bebelus charlie gard

Inima lui Charlie Gard, bebeluşul britanic diagnosticat cu o maladie extrem de rară, în urmă cu zece luni, a încetat să mai bată astăzi. "Băiețelul nostru frumos s-a dus, suntem atât de mândri de tine, Charlie", este mesajul îndurerat al mamei lui Charlie, Connie Yates.

Impresionaţi de povestea familiei, numeroşi lideri ai lumii au transmis părinţilor îndureraţi condoleanţe, potrivit BBC.

"Sunt profund întristată de moartea lui Charlie Gard. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către părinții lui Charlie, Chris și Connie, în aceste momente dificile", a declarat Theresa May vineri seară.

La rândul său, Papa Francis a scris un mesaj pe Twitter: "I-l încredințez pe micul Charlie lui Dumnezeu și mă rog pentru părinții lui și pentru toți cei care l-au iubit".

 

Și vicepreședintele american Mike Pence a avut o reacție pe Twitter: "Am aflat cu tristețe despre decesul lui Charlie Gard. Eu și soția mea, Karen, dorim să le transmitem condoleanțe sincere părinților lui, în aceste vremuri grele".

 

 

Charlie suferea de o boală genetică extrem de rară care împiedica energia să ajungă la celule. El nu vedea, nu auzea, nu scoatea niciun sunet, nu se mişca, nu înghițea şi nici nu plângea.

Boala de care suferea se numea sindromul epuizării AND-ului mitocondrial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.