Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thierry Henry ar putea prelua naţionala Ţării Galilor

ilfovsport.ro
minge fotbal

Chris Coleman a demisionat din funcţia de selecţioner al Ţării Galilor după şase ani de contract. Două nume mari figurează pe lista înlocuitorilor, confor fanatik.ro.

S-a încheiat era Chris Coleman la naţionala Ţării Galilor. După şase ani petrecuţi pe banca naţionalei galeze, Coleman a decis să preia pe Sunderland din liga a doua, declarând că negocierile cu federaţia nu erau pe drumul dorit de el pentru a continua ca selecţioner. El a făcut însă o precizare pentru şefii federaţiei de la Cardiff: "Sper că vor înţelege că este cel mai bine să continue tot cu un antrenor galez, nu cu un străin. Ar fi mult mai bine în interesul tuturor care iubesc naţionala"

Cele două nume vehiculate sunt foşti mari jucători. Unul ar fi reprezentat un simbol al Ţării Galilor, Ryan Giggs, fostul star al lui Manchester United şi surpriză, francezul Thierry Henry, care ocupă în prezent funcţia de secund la naţionala Belgiei, antrenată de Roberto Martinez. La prima vedere o asemenea competiţie ar însemna de fapt o cursă de unul singur pentru Ryan Giggs, dar lucrurile nu stau chiar aşa, datorită imaginii foarte proaste în plan uman pe care o are jucătorul care a evolut numai pe Old Trafford.

Thierry Henry se cunoaşte bine cu şeful federaţiei galeze

El este susţinut de Mark Hughes, antrenorul lui Stoke City, fost internaţional galez şi alţi ex-coechipieri de la United. Însă imaginea lui a fost definitiv pătată în urmă cu câţiva ani, când s-a aflat că a trăit timp de opt ani cu soţia fratelui său. Din acest motiv el nu este văzut drept un model caracterial, pentru a deveni selecţionerul Ţării Galilor, nu pentru că ar intra direct în pâinea de antrenor din această postură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.