Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timiş: Dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce doi bărbaţi susţin că ar fi fost agresaţi de poliţişti

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu doi bărbaţi care susţin că ar fi fost bătuţi de poliţişti şi au ajuns la spital, conform unui comunicat de presă al şefului IPJ Timiş, Alin Petecel.

Citeşte şi: Tudose anunţă o NOUĂ lege. Ce le pregăteşte ministrul de Interne şoferilor - VIDEO

Poliţiştii timişeni căutau un bărbat pe numele căruia Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj şi primiseră informaţii că acesta s-ar afla într-un autoturism. Pe raza localităţii Urseni (limitrofă Timişoarei, n.r.), a fost oprit în trafic un autoturism care corespundea descrierii autovehiculului despre care existau informaţii că l-ar utiliza persoana urmărită. Ocupanţi ai autoturismului erau doi bărbaţi, care au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru verificări, menţionează sursa citată. 

''Ulterior acestei activităţi, cei doi bărbaţi s-au prezentat la o unitate spitalicească, susţinând că ar fi fost agresaţi de efectivele angrenate în acţiuni. Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal în cauză pentru a stabili ce s-a întâmplat cu cei doi bărbaţi şi de ce au ajuns la spital. Cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere'', a declarat comisarul şef al Poliţiei Timiş, Alin Petecel.

Citeşte şi: Liberalii ATACĂ pe toate fronturile! Orban, cuvinte GRELE pentru coaliţie din fruntea mitingului: 'O majoritate de SLUGI ale lui Dragnea şi Tăriceanu'- VIDEO

El menţionează că, la nivelul Poliţiei Române, ''nu sunt tolerate astfel de practici'', motiv pentru care a dispus ''deîndată ofiţerilor din cadrul Biroului Control Intern demararea de verificări şi sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, fiind întocmit dosar penal în care cercetările vor fi efectuate sub urmărirea penală proprie a procurorului''. 

Şeful Poliţiei Timiş a adăugat că instituţia va sprijini ancheta şi va pune la dispoziţia Parchetului toate datele solicitate, astfel încât, în cel mai scurt timp, să se clarifice întreaga situaţie. 

''În cazul în care se vor constata încălcări ale legii, cei vinovaţi să fie traşi la răspundere'', a precizat şeful IPJ Timiş.

Citeşte şi: Băsescu, propuneri de CRIZĂ. Fostul preşedinte vrea TĂIERI masive şi REDUCERI bugetare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.