Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţiriac dă lovitură după lovitură. În ce domeniu a stabilit un RECORD

ion tiriac

După ce şi-a vândut o afacere cu aproape un miliard de euro şi şi-a deschis un nou lanţ de benzinării, Ion Ţiriac a mai dat o lovitură în 2014. Premium Auto, parte a Ţiriac Holdings şi importator al mărcilor Jaguar şi Land Rover pe piaţa locală, a înregistrat un profit record pe unitate vândută.

Doar cinci din cei mai mari zece importatori de pe piaţa auto locală au înregistrat anul trecut peste 500 de euro profit net raportat la vânzările de autovehicule, potrivit calculelor realizate de Ziarul Financiar, făcute pe baza datelor Ministerului Finanţelor şi ale Asociaţiei Producătorilor şi Importa­torilor de Automobile (APIA). Firma lui Ţiriac a avut un profit mediu pe autovehicul vândut de 3000 de euro.

Premium Auto a înregistrat anul trecut un profit net de 2,6 milioane de euro, în creştere cu aproape 25% faţă de anul anterior, conform datelor Ministerului Finan­ţelor, echivalentul a aproape 3.100 de euro pentru fiecare automobil nou vândut din mărcile Jaguar, Land Rover sau Range Rover.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.