Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate filialele PRU au trecut la Forța Națională și se pregătesc pentru Pro România

Inquam Photos / Octav Ganea
pro romania daniel constantin

După discuții prelungite începute în primăvară, toate filialele PRU au început trecerea în bloc la Forța Națională în perspectiva organizării unui Congres în toamnă prin are formațiunea să se alăture mișcării Pro România.

Partidul Forța Națională a anunțat astăzi că a constituit noi filiale, acestea fiind de fapt organizațiile PRU trecute în totalitate la noul partid. Forța Națională mai spune că s-au demarat conferințele pentru alegerile de președinți de organizații și pentru desemnarea delegaților la Congres.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Printre filialele noi venite de la PRU se numără Filalele Maramureș, Brașov, Tulcea, Mureș, Constanța, Călărași, Ialomița și Giurgiu.

Partidul Forța Națională are de asemenea și în conducerea centrală foști lideri ai PRU. Astfel, ”noul prim-vicepreședinte al partidului Forța Națională este domnul Radu-Răzvan Bratu-Iorga care conduce și Organizația Municipală București”. Acesta a fost anterior lider central al PRU și avocatul acestui partid.

Citește și: Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Comunicatul Forța Națională mai anunță că ”în urma Congresului din toamnă, partidul Forța Națională va decide noul președinte al formațiunii, dar și posibila alianță sau fuziune cu alte formațiuni politice în vederea creării unui pol patriotic care să reprezinte o alternativă la partidele care domină scena politică actuală”. Este vorba, de fapt, de juncțiunea cu Pro România, negocieri avansate existând în acest sens între europarlamentarul Laurențiu Rebega, inițiatorul Forței Națională, și Daniel Constantin, liderul Pro România.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.