Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tolontan, dezvăluiri ZGUDUITOARE: Acuzații GRAVE la adresa unui manager de spital din Capitală

stareapresei.ro
tolontan

O nouă investigație realizată de jurnaliștii de la GSP scoate la iveală mai multe nereguli care au loc într-un spital al Primăriei Capitalei, Malaxa. Potrivit sursei citate, în spital se ține o contabilitate dublă, iar managerul Florin Secureanu ar scoate zilnic sume importante din casieria spitalului pe facturi tipărite de un angajat de la IT.

”În fiecare zi, managerul Florin Secureanu scoate între 2.000 și 3.000 de lei cash din casieria spitalului pe facturi tipărite de băiatul de la IT!”, spune un angajat al Malaxa, sursă a Gazetei.

'Vocea' PNL, împotriva Coaliţiei pentru Familie: 'Nimeni nu are dreptul...'

”Spital al Primăriei Capitalei, Malaxa are un buget uriaș! Cu cît s-a furat, se putea face încă un spital lîngă”, spune un angajat al clinicii de pe bariera Vergului.

Conform relatărilor din interior și documentelor, facturile firmelor-paravan ale managerului se fabrică pur și simplu în spital, iar ștampila e în sertar! Pe urma banilor, ziarul a descoperit că RYS Force Company SRL, firma prin care s-au operat mii de retrageri de cash, continuă să ia bani din spital, deși instanța a dizolvat-o în iulie 2015 și s-a radiat în noiembrie 2016!

Ziarul a publicat, de asemenea, facturi în care se arată că ”s-a ajuns pînă la a deconta înmormîntări ale rudelor unor cunoștințe din primărie!”.

Nu în ultimul rând, GSP a intrat în posesia unor înregistrări în care șeful de la Spitalul Malaxa își umilește oamenii și îi înjură ca la ușa cortului: ”Bă idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!”

În urma dezvăluirilor lui Tolontan, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dispus un control la Spitalul Malaxa, a anunțat directorul medical al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București (ASSMB), Alexandru Ștefănescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.