Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Cruise şi-a rupt glezna pe platourile de filmare: Producţia 'Mission: Impossible 6' a fost întreruptă

alerta

Tom Cruise şi-a rupt glezna pe platourile unde se turna viitorul film ''Mission: Impossible 6'', evenimentul ducând la suspendarea filmărilor pe perioada recuperării actorului american cunoscut pentru faptul că-şi realizează singur mare parte dintre cascadorii, informează Reuters citând un anunţ publicat miercuri de Paramount Pictures. În ciuda accidentului, data stabilită pentru lansarea în cinematografe a filmului - una dintre cele mai importante francize ale Viacom - rămâne aceeaşi, 27 iulie 2018, a precizat Paramount.

Cruise, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut într-o înregistrare video publicată pe site-ul specializat în ştiri mondene TMZ încercând să sară între acoperişurile a două clădiri înalte şi lovindu-se cu putere de un zid. Incidentul a avut loc în weekend, în timpul filmărilor din Londra. Ulterior, el a fost observat plecând de pe platourile de filmare şchiopătând. ''În timpul producţiei celui mai recent film ''Mission: Impossible'', Tom Cruise şi-a rupt glezna interpretând o cascadorie. Producţia va fi întreruptă cât timp Tom se recuperează'', se arată în anunţul Paramount. ''Tom doreşte să vă mulţumească tuturor pentru griji şi susţinere şi abia aşteaptă să împărtăşească filmul cu toată lumea, vara viitoare'', mai scrie studioul.

Paramount nu a precizat cât timp va fi întârziată producţia peliculei. Potrivit publicaţiei hollywoodiene Variety, filmările ar putea fi întrerupte între şase săptămâni şi trei luni, cât timp Cruise se recuperează. De asemenea, Variety a scris că actorul american s-ar fi rănit şi la şold. Filmul, a şasea parte din seria "Mission: Impossible", este regizat de Christopher McQuarrie şi îi mai are în distribuţie pe Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett şi Alec Baldwin, conform Agerpres.

Christopher McQuarrie a declarat pentru revista Empire într-un interviu publicat miercuri că actorul este într-o ''stare foarte bună'' după rana suferită. Regizorul a povestit cum Cruise interpreta o cascadorie din mai multe încercări în care trebuia să se lovească cu putere de zidul unei clădiri, să ajungă pe un acoperiş şi să se lase în genunchi. În timpul celei de-a patra încercări, Cruise ''a lovit clădirea la un unghi uşor diferit'' şi şi-a rupt glezna dreaptă. ''A ştiut în secunda în care s-a lovit de clădire că glezna era ruptă'', a spus McQuarrie precizând că nu ştie cât timp va dura întreruperea filmărilor. ''Mission: Impossible - Rogue Nation'' în care Cruise a reluat rolul agentului Ethan Hunt a atins încasări de peste 680 de milioane de dolari în 2015, conform BoxOfficeMojo.com, precizează sursa citată. Nu se cunoaşte momentan dacă evenimentul petrecut pe platourile de filmare ale ''Mission: Impossible 6'' ar putea cauza probleme filmărilor la mult aşteptata continuare a hit-ului din 1986 ''Top Gun'', programată să fie lansat în cinematografe în iulie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.