Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tomac a părăsit Biroul permanent în semn de protest faţă de agenda audierilor noilor miniștri

Eugen Tomac

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, a părăsit miercuri şedinţa Birourilor permanente reunite în semn de protest faţă de agenda audierilor miniştrilor noului Cabinet, susţinând că "PSD manifestă dispreţ faţă de instituţia guvernamentală şi bagă pumnul în gură Opoziţiei".

"Am decis să părăsesc lucrările Biroului permanent din aceasta după-amiază, în semn de protest faţă de modul cum este pregătită pentru ziua de mâine agenda Parlamentului. Mi se pare inadmisibil cât dispreţ poate manifesta PSD faţă de această instituţie şi faţă de instituţia Guvernului pentru că audierile în ceea ce priveşte Cabinetul vor începe de la 8,00, iar fiecare ministru va fi ascultat şi audiat în acelaşi timp, timp de 30 de minute. Este inadmisibil un astfel de comportament, îl condamnăm cu fermitate şi mi se pare că deja practicile proaste din PSD sunt transferate în totalitate în sânul statului român. (...) Este inadmisibil ca nouă, celor din Opoziţie, să ni se pună printr-un astfel de program pumnul în gură. (...) Vom avea la dispoziţie un minut să punem întrebări. (...) E o mascaradă ceea ce se va întâmpla mâine în Parlament la audierile miniştrilor din Cabinetul Tudose", a afirmat Tomac, într-o declaraţie de presă la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Citește și: PRIMA reacție a fostului șef ASF, după achitare: Cât a stat ÎN AREST

El a anunţat că parlamentarii PMP vor fi prezenţi la audieri şi la plenul reunit de joi, unde vor vota împotriva Guvernului.

"Vom prezenta nivelul de realizări pe care îl au, pentru că mulţi dintre miniştri se regăsesc în noul Cabinet şi, prin urmare, vom participa şi la audieri şi în plen şi în mod clar vom vota împotriva Guvernului. Este un guvern nepregătit şi are un program nerealist", a arătat Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.