Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Greblă a luat decizia! Augustin Zegrean: Pleacă de mâine. Știe ce îl așteaptă dacă minte

Toni Grebla. MARIUS DUMBRAVEANU / ZIUA NEWS

Judecătorul CCR Toni Greblă, asupra căruia procurorii DNA au început urmărirea penală, a decis ce va face. Deși toată lumea se aștepta să demisioneze din funcție, Greblă pleacă de la CCR, dar...în concediu de odihnă pentru următoarele 35 de zile.

”A făcut o declarație spune că nu a avut activități care să fie în incompatibilitate cu calitatea de judecător al CCR. De mâine intră în concediu, unul de odihnă să vedem ce va fi. Nu putem lua o măsură disciplinară. El știe ce îl așteaptă dacă minte: 5 ani de închisoare. Nu putem să-i cerem demisia. S-a hotărât să nu-și dea demisia. Deocamdată, nu va mai participa la activitatea de judecată. Intră în concediu de odihnă 35 de zile în urma discuțiilor pe care le-am avut, ca să nu pună sub semnul îndoielii activitatea noastră'”, a declarat președintele CCR, Augustin Zegrean.

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost dus, săptămâna trecută, cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.