Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic RESTRICŢIONAT în Bucureşti pe mai multe artere importante

Peste 80 de poliţişti bucureşteni vor acţiona sâmbătă pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării în Capitală a evenimentului ''The Color Run Romania 2016''.

Citeşte şi: Propunere ŞOC la malul mării. Actualii parlamentari PNL SĂ NU MAI CANDIDEZE

Potrivit DGPMB, poliţiştii vor asigura, de asemenea, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

"Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea infracţiunilor în zona adiacentă, precum şi a altor fapte antisociale. În acest sens, se vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în proximitatea zonelor evenimentului, urmând a se lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, a furturilor din poşete sau buzunare, precum şi a furturilor de şi din auto", mai precizează sursa citată.

Totodată, poliţiştii vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a evenimentului.

Citeşte şi: Tudor Chirilă a EXPLODAT: Cât de mizerabil și iresponsabil!

La rândul lor, poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere, pentru limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, pentru acest eveniment, traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă, între orele 17,30 - 22,30, pe traseul Piaţa Constituţiei - Bd. Libertăţii - Bd. Naţiunile Unite (segmentul Bd. Libertăţii - Piaţa Naţiunile Unite) - Bd. Unirii.Citeşte şi:

Citeşte şi:Dragnea face anunțul 'cel mare': Victor Ponta rămâne în PSD. Ce au convenit

Poliţiştii recomandă rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie - Bd. Tudor Vladimirescu - Piaţa George Coşbuc - Str. Regina Maria - Splaiul Unirii, transmite agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.