Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficant de droguri, reținut de DIICOT

enational.ro
DIICOT

La data de 24.02.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus la reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului OPREA ALEXANDRU NICOLAE, în vârstă de 30 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc şi deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, inculpatul a procurat în repetate rânduri din Mexic, Olanda şi Germania, droguri de risc şi de mare risc, pe care le-a comercializat prin intermediul unui magazin online. De asemenea, s-a mai stabilit că inculpatul a expediat droguri unor consumatori, prin intermediul unor firme de curierat rapid sau poștă.

Citește și: Ca-n filmele cu MAFIOȚI: Dronă cu DROGURI descoperită deasupra penitenciarului din Pitești

Potrivit unui comunicat, la data de 23 februarie 2017 inculpatul Oprea Alexandru Nicolae a fost depistat în flagrant, în Timișoara, în timp ce primea din Olanda un colet conținând 10 culturi de ciuperci halucinogene.

Cu ocazia a două percheziții în Timişoara efectuate la locuințele inculpatului a fost găsită şi ridicată cantitatea de 15 grame mescalină, 10 grame DMT, 49 timbre LSD, 200 de grame ciuperci halucinogene uscate, 20 de grame canabis, 9 recipiente cu ulei de canabis precum şi suma de 53.551 de lei, 1006 USD şi 20 de lire.

La data de 24.02.2017 Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.