Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul pe DN 2C, acolo unde s-a răsturnat un camion cu azotat de amoniu, a fost reluat după şapte ore

http://www.cronicadebraila.ro
Politia Locala

Traficul rutier pe Drumul Naţional 2 C, blocat în apropierea localităţii Padina din judeţul Buzău după ce un camion încărcat cu 42 saci de de azotat de amoniu de câte 500 de kilograme s-a răsturnat, a fost reluat, luni seară, la aproximativ şapte ore de la producerea accidentului, după ce încărcătura a fost transbordată într-un alt autotren. Traficul a fost reluat în totalitate după ora 19.30.

Sacii cu azotat de amoniu din autovehiculul răsturnat au fost mutaţi cu două utilaje aparţinând primăriei şi unei societăţi comerciale într-un alt autotren care a ajuns în cursul dimineţii cu un alt transport de azotat de amoniu la societatea din comuna Gălbinaşi. TIR-ul care a ajuns primul la Buzău a descărcat azotatul la importator şi apoi a venit pentru a prelua sacii cu îngrăşământ din autovehiculul răsturnat. O parte din sacii aflaţi în TIR-ul răsturnat s-au rupt, iar îngrăşământul care s-a scurs pe pământ a fost adunat şi pus în alţi saci care au fost urcaţi ulterior în noul mijloc de transport venit să preia încărcătura.

Potrivit subprefectului judeţului Buzău, Sorin Gheorghe, sacii cu azotat care au fost mutaţi vor pleca înapoi la fabrica din Bulgaria la solicitarea importatorului buzoian, care a decis să returneze marfa de teamă ca sacii să nu prezinte fisuri şi substanţa să fie contaminată. Camionul încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe sensul de mers către Ialomiţa al DN2C. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime, dar au fost scurgeri de combustibil din TIR.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi pompieri şi a fost instituită o zonă de siguranţă de 800 de metri, dar maşinile au fost oprite de Poliţie la peste un kilometru distanţă de locul accidentului, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.