Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE - Doi angajați ai unei primării au murit într-un accident GROAZNIC: Au fost SPULBERAȚI de tren

www.gds.ro
accident tren mașină

Un grav accident de tren s-a petrecut joi la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei de la ieșirea din stația Gârnița (între Drobeta Turnu Severin și Strehaia), în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa.

Un trenul internațional care circula pe ruta București – Craiova – Timișoara – Budapesta, a spulberat un autoturism al cărui șofer s-a angajat în traversare fără să se asigure. Sorin Ungureanu, de 30 de ani, secretarul Primăriei Prunişor, şi colegul său Sandu Rusu, de 54 de ani, au murit pe loc, fiind găsiţi de echipajele SMURD sosite la faţa locului la câţiva metri de locul tragediei.

Citește și: Traian Băsescu anunță vremuri NEGRE pentru Liviu Dragnea: A vândut partidul și președinția, va avea SURPRIZE cu Tudose

Traficul feroviar a fost blocat mai bine de o oră în vederea efectuării cercetării locului faptei şi îndepărtării de pe linie a vehiculului avariat. Cei aproximativ 120 de pasageri din tren şi personalul feroviar nu au fost în pericol, anunță gds.ro.

În urma impactului, locomotiva a fost avariată, trenul reluându-şi circulaţia cu o locomotivă care a sosit de la Filiași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.