Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE fără margini de Sfânta Maria, acasă la Cristiano Ronaldo: Cel puțin 12 morți și 52 de răniți, după prăbușirea unui copac / VIDEO

captura youtube
tragedie Portugalia

Tragedie fără margini în ziua de Sfânta Maria. Zeci de victime la o slujbă după ce un copac s-a prăbuşit. Totul s-a întâmplat în Portugalia. Cel puţin 12 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 52 au fost grav răniţi după ce un stejar imens s-a prăbuşit peste mulţime la o ceremonie religioasă din Madeira, de unde e Cristiano Ronaldo.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Nenorocirea s-a produs în timpul slujbei de Sfânta Maria la care participa mii de oameni în oraşul Madeira din Portugalia. La locul tragediei s-au deplasat zeci de echipaje medicale, iar toate drumurile au fost închise circulaţiei pentru a permite autospecialelor să ajungă mai repede la locul teribilului accident, conform observator.tv.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

Conform jurnaliştilor din Portugalia, oamenii care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii stejarului se aflau la o coadă pentru a cumpăra lumânări. Astfel, pelerinii au fost luaţi prin surprindere şi nu s-au putut adăposti. Multe dintre victimele transportate la spital au suferit răni foarte grave, starea lor fiind critică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.