Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Presa arabă s-a înșelat. Wesley e bine, sănătos

news alert

Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a declarat, în urmă cu câteva momente, pentru Digi Sport, că a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani, infirmând astfel ştirea publicată de presa arabă, conform căreia jucătorul ar fi decedat în timpul unui antrenament.

"Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia", a declarat Lucian Marinescu, în pentru Digi Sport.

Știrea inițială:

Veste şocantă în lumea fotbalului. Wesley Lopes, fostul jucător al celor de la FC Vaslui şi CSMS Iaşi, a decedat subit la vârsta de 35 de ani, informează presa arabă, potrivit Digi Sport.

Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din Brazilia, se pare că a suferit un infarct în timp ce se afla la un antrenament, scrie presa arabă. Informaţia a fost preluată ulterior şi de presa din Spania.

Wesley a fost transferat în 2009 la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronată de Adrian Porumboiu până în 2012. În ţara noastră a mai evoluat pentru CSMS Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.