Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE în lumea sportului: Un gimnast s-a spânzurat. Motivul este HALUCINANT

lumanare doliu

Ruslan Gutu a ales să-şi pună capăt zilelor, după ce cu câteva zile înainte făcuse un accident rutier, avariind maşina pe care părinţii abia i-o cumpăraseră. Speriat că nu va putea acoperi costurile reparării automobilului, tânărul sportiv s-a spânzurat, scrie The Sun, citează realitatea.net.

Înainte de a face acest gest disperat, el i-a trimis mamei lui un SMS, în care îi spunea că îi pare rău şi că o va "veghea de sus".

Câteva ore mai târziu, trupul său neînsufleţit a fost găsit într-o pădure.

"Am văzut chipul unei persoane printre copaci, dar iniţial am crezut că este un manechin. Apoi am observat că avea capul aplecat într-un unghi ciudat, aşa că am crezut că poate este o persoană cu disabilităţi. Abia când m-am apropiat am realizat că persoana respectivă era moartă", a povestit bărbatul care l-a găsit.

Antrenorul gimnastului, Peter Tranckle, a povestit ulterior că tânărul nu dăduse niciun semn că ar avea probleme sau că ar fi fost supărat.

"L-am văzut cu două zile înainte să moară şi părea fericit. Avea o familie minunată. (...) Cel mai greu îmi este acum să merg pe coridor şi să nu îl mai văd. A fost un adevărat şoc. Avea un talent natural pentru gimnastică", a declarat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.