Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE în muzica românescă: Un cântăreț A MURIT în mașina poliției / VIDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Doliu în lumea muzicii româneşti. Un celebru cântăreţ a încetat din viaţă în maşina poliţiei care a fost implicată într-un accident tragic. Este vorba despre Cristian Drăgan, fratele cântărețului de muzică populară Lucian Drăgan. Tragedia s-a petrecut la intrarea în orașul Chișineu Criș dinspre Oradea.

Citeşte şi: Anunţ ULUITOR: 'Andreea Marin se recăsătoreşte. Noul său soţ este divorţat şi are doi copii'

Victima se afla pe scaunul din dreapta față. La volan se afla un bărbat de 39 de ani, polițist în cadrul IPJ Arad. Primele cercetări arată faptul că acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând cu autoturismul într-un copac. În urma impactului violent, cei doi au fost proiectați în afara mașinii. Muzicantul a decedat pe loc. „Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, în afara localității Chișineu Criș, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile și intrând într-un copac.

Citeşte şi: Detalii interesante despre noul Boureanu! Ce salariu are, de fapt, medicul târât pe jos de polițiști

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerul de pe scaunul din dreapta față au fost proiectați în afara autoturismului. În urma evenimentului rutier pasagerul a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit grav. Se continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat inspectorul principal de poliție, Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, conform aradon.ro. Pentru acordarea primului ajutor a intervenit SMURD Chișineu Criș. Paramedicii l-au stabilizat pe șoferul rănit, apoi au plecat cu el spre Spitalul Județean Arad. În întâmpinarea SMURD Chișineu Criș a venit o autospecială SMURD de la Arad care l-a preluat pe rănit, transportându-l la Arad, la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.