Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie la Alep: Zeci de civili au fost uciși / VIDEO

independent.co.uk
aleppo

Cel puţin 31 de civili au fost ucişi vineri în raiduri ale regimului sirian asupra cartierelor rebelilor din oraşul Alep şi împrejurimi, a informat AFP, citând apărarea civilă din Alep. 

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a confirmat raidurile 'intense' ale armatei preşedintelui Bashar al-Assad pe ruta spre Castello, soldate cu 'cel puţin opt morţi'. 

'În afara a 10 civili care au fost ucişi atunci când autobuzul la bordul căruia se aflau a fost vizat de bombardamente ale regimului, în apropiere de Alep, pe drumul spre Castello (singura cale de aprovizionare a cartierelor controlate de rebeli din acest oraş), 21 au murit în raiduri intense asupra mai multor cartiere din estul oraşului (Alep) efectuate la începutul zilei', a precizat sursa citată, conform agerpres.ro

'Bombardamente aeriene de o intensitate' ieşită din comun au vizat de dimineaţa devreme Alep, a declarat un martor agenţiei de presă franceze. 

Fosta capitală economică a Siriei şi al doilea oraş ca mărime din această ţară, Alep este divizat între cartierele ocupate de rebeli, în est, şi cartierele controlate de forţele guvernamentale, în vest. 

Cel puţin 19 civili între care şase copii au fost ucişi joi la Alep în urma unor bombardamente ce au vizat cartierele controlate de rebeli. 

Războiul din Siria a intrat în al şaselea an, soldându-se cu peste 280.000 de morţi până acum şi milioane de persoane care au luat calea exilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.