Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, ATAC la adresa unor 'politruci': 'Vântură minciuna DEZMEMBRĂRII ȚĂRII'

basescu

Traian Băsescu a lansat, pe pagina sa de Facebook, un atac dur la adresa unor politicieni și jurnaliști care au atras atenția asupra pericolului de dezmembrare a țării.

"Decât despre dezmembrare, mai bine despre UNIRE?

Un grup de politruci, unii pentru că sunt analişti rataţi de politică externă, iar alţii politicieni fără substanţă, au lansat în dezbatere publică tema pericolului dezmembrării ţării.

Pentru prima categorie este emblematic un domn pe nume Alexandru Cumpănaşu, realizator al emisiunii “Ambasador România” de la Realitatea TV. Omul a lansat săptămâna trecută un document de inspiraţie moscovită, împănat cu declaraţii făcute în direct precum că “ştie el din surse de la marile puteri” că, în doi ani, România riscă să fie dezmembrată.

Din a doua categorie, grupul de parlamentari Ghiţă, Savu, Ponta şi Diaconu năvălesc pe televiziuni şi susţin sau lasă să se înţeleagă că ONG-urile finanţate de George Soroş ar premedita, la rându-le, vânzarea şi dezmembrarea ţării.

Citește și: Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la România TV: Ce i-a putut spune lui Victor Ciutacu

De fapt ce au făcut cei patru politicieni? Au preluat informaţiile dintr-o excelentă anchetă a jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei în care sunt prezentate informaţii cu privire la finanţarea de către George Soroş a unor ONG-uri din România, le-au mixat cu analiza de sorginte moscovită despre dezmembrarea ţării lansată de analistul ratat Alexandru Cumpănaşu, care însă nu a spus cine sunt “marile puteri” ce urmează să dezmembreze România.

Din dilemă ne-au scos parlamentarii Ghiţă, Ponta, Diaconu şi Savu care au lansat teoria dezmembrării ţării de către ONG-urile finanţate de George Soroş. Adică susţin ei, Pipidi, Guşeth, abulicul Ghinea, Mihaiu, Ioniţă etc. ar fi dezmembratorii de ţară. Deci, înţeleg eu, chiar "marile puteri" ale nefericitului Cumpănaşu.

Cine poate crede minciuna că oameni ca Pipidi, Guşeth, abulicul Ghinea, Mihaiu, Ioniţă etc, pot şi vor să dezmembreze ţara în timp ce SRI, SIE, Ministerul de Interne, Ministerul Apărării, parchete şi alte instituţii ale statului dorm în ghete?

Ce au făcut domnii Ponta, Ghiţă, Savu şi Diaconu arată că, pentru unii politicieni şi analişti de politică externă rataţi, nici un subiect de campanie nu este exclus, inclusiv acela al dezmembrării propriei ţări.

Băieţi, oare decât să vânturaţi minciuna dezmembrării, n-ar fi mai corect să preluaţi tema UNIRII?

PS-Ar fi important ca jurnaliştii de la Evenimentul Zilei să continue investigaţia legată de finanţarea ONG-urilor implicate în educarea politicienilor, a partidelor şi a poporului român. Până la urmă, ar fi corect să ştim: cât de la Soroş, cât de la bugetul de stat, cât de la UE, cât de la firme, cât de la persoane fizice. Sunt sigur că doamna Pipidi nu are nimic împotrivă.", a spus fostul președinte pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.