Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, IRONII din TREN: 'E trist că am rămas la stadiul la care eu am lăsat...' - VIDEO

facebook.com/PresedinteleTraianBasescu
Băsescu tren

Așa cum a promis, Traian Băsescu a plecat cu trenul spre Brașov pentru a ajunge la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987. Fostul președinte a transmis un mesaj video pe pagina sa de Facebook, în care laudă condițiile de mers ale trenului, dar și atmosfera creată de ceilalți călători din vagon. "Suntem pe un tronson de linie de cale ferată modernizat în timpul în care eu eram ministru", a ținut să menționeze.

Traian Băsescu a taxat faptul că lucrările la autostrada București - Brașov s-au oprit la Comarnic, exact în locul unde le-a lăsat acesta pe vremea când era ministru al Transporturilor.

Citește și: România Curată denunţă ilegalităţi masive: 'SRI manevrează Guvernul Cioloş'

"Suntem în drum spre Brașov, în tren e plăcut, e cald. Trenul respectă perfect graficul de mers, n-are întârzieri, lumea pare binedispusă în vagon și noi abia așteptăm să ajungem la Brașov.

În orice caz, am satisfacția faptului că suntem pe un tronson de linie de cale ferată modernizat în timpul în care eu eram ministru și, îndată, o să ajungem și la capătul tronsonului pe 4 benzi de la Ploiești la Comarnic, tronson care s-a lărgit cu celebra taxă pentru care scriam: „Aici sunt banii dumneavoastră!”. Ce-i mai trist e că din 2000, de când am plecat, niciun alt ministru nu a mai reușit să depășească Comarnicul. Am rămas la stadiul la care eu am lăsat acest drum național când am plecat din Minister. Păcat!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.