Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, replică DURĂ în scandalul dintre DNA şi procurorul Iorga-Moraru. 'Atitudine de şef de instituţie GĂINAR'

basescu rtv

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut o reacţie extrem de dură după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a sesizat Inspecţia Judiciară în cazul procurorului Mihaela Iorga Moraru. Într-o intervenţie prin telefon la România TV, actualul senator a criticat aspru gestul procurorului şef DNA şi a susţinut că este o manieră de discreditare folosită adesea de şefa DNA. În plus, Băsescu a catalogat atitudinea Laurei Codruţa Kovesi drept "atitutidine de şef de instituţie găinar".

 

"Legat de comunicatul DNA, este acel tip de comunicat manipulator. Eu va spun o parere simpla: Daca doamna Moraru avea vreo intentie neagra cu acei bani sau cu ceasurile confiscate, in primul rand s-ar fi aflat la dansa in fiset. In al doilea rand, nu ii tinea in DNA, ii ducea acasa. Este tipul de manipulare pe care doamna Kovesi a introdus-o in a distruge mediatic tintele pe care le are. Nu am niciun dubiu ca doamna procuror Morar e o tinta a doamnei Kovesi in momentul de fata.", a mărturisit Traian Băsescu într-o intervenţie la România TV.

Citeşte şi: SURPRIZĂ de proporţii într-un proiect al Ministerului Transporturilor. Autostrada Sibiu-Piteşti, preţ DUBLU faţă de Master Plan

Traian Băsescu a criticat dur măsurile pe care DNA le-a luat vizavi de procurorul Mihaela Iorga Moraru.

"A preferat sa dea un comunicat eliptic de detaliu ca bunurile se aflau in fisetul ofiterului judiciarist. O alta minciuna prin omisiune e ca pana la data la care doamna Morar a dispus acele confiscari nu exista o camera delicte. Vedem acelasi film de dezinformari pe care l-a folosit si in publicitatea pe care a facut-o in dosarele in care erau tintele personale ale ei si ale lui Coldea, atunci cand era in functie. (...) Aici e un lucru extrem de limpede. Cand e vorba de interventie in dosare, doamna Kovesi mai are scapare sa intervina prin adjunctii dansei sa o aresteze pe Udrea, si pe altii. Cand e vorba de comunicate, sefii institutiilor nu pot sa se derobeze de responsabilitati. (...) Asta e modul de lucru al doamnei Kovesi in ultimii 2 ani – dezinformarea publica pentru distrugerea acelor persoane care ii sunt tinte.(...) Asta e atitutidine de sef de institutie gainar. Un sef de institutie, cand ajunge la concluzia ca nu mai poate lucra cu un om, se desparte de el si o face fara sa il murdareasca", a adăugat Băsescu.

Citeşte şi: SOV, noi DEVĂLUIRI din PUŞCĂRIE despre un dosar GREU. Acuzaţii GRAVE la adresa lui Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.