Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a aflat de idila Elenei Udrea, dar gândurile lui sunt în altă parte

basescu udrea

Șocul politicii românești a fost descoperirea poveștii de dragoste dintre Elena Udrea și Valentin Chifu în ultimele două zile. Deși toată lumea specula o relație între Udrea și Traian Băsescu, fosta candidată la prezidențiale a arătat că gura lumii prostii vorbește.

În timp ce Udrea își vede de viața ei, Traian Băsescu are alte gânduri. Pe el îl interesează alegerile din Republica Moldova.

”Dorin Chirtoacă, vechiul şi noul primar al Chişinăului!

Vezi și: Alegeri în Moldova. Bătălie strașnică la Chișinău/ video

Duminică, cetățenii Republicii Moldova își aleg primarii în cel de-al doilea tur al alegerilor locale.

Cea mai mare miză politică o constituie alegerile de la Chișinău, unde se confruntă doi candidați ce reprezintă sisteme de valori total opuse si care împart în două societatea din Republica Moldova.

Sunt convins că alegerea lui Dorin Chirtoaca pentru un nou mandat de primar ar confirma atașamentul basarabenilor faţă de libertate și demnitate.

Votul de la Chişinău are pentru Uniunea Europeană semnificaţia voinţei cetăţenilor capitalei Republicii Moldova de apropiere de valorile europene sau de respingere a acestora.

Îi urez mult succes lui Dorin Chirtoacă, iar pe locuitorii municipiului Chișinău îi îndemn să se prezinte la vot pentru a-şi alege un primar pentru ei şi pentru Europa.”, e mesajul de susținere al lui Băsescu pentru nașul fiicei sale, Ioana.

Citește și: Basarabia alege duminică între Uniunea Europeană şi Rusia!

În turul II al alegerilor locale generale au intrat primii doi candidați care au obținut cel mai mare număr de voturi, dar mai mic de 50%, în localitățile în care au candidat. La Chișinău, lupta este dusă între liberalul Dorin Chirtoacă, primar degrevat al capitalei, și socialista Zinaida Greceanîi, fost premier al țării.

Moldovenii din peste 450 de localități sunt așteptați să iasă la vot pentru a-și alege primarii. Toate secțiile de votare s-au deschis începând cu ora 07.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.