Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a cerut să intre, în direct, la România TV: Ce a spus fostul președinte

inquamphotos.com / Octav Ganea
basescu parchetul general

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, reacţionează după ultimul scandal cu dezvăluiri despre mogulul fugar, Sebastian Ghiţă. S-a spus că Băsescu ar fi convocat un CSAT special pentru a vorbi despre fostul deputat. Băsescu a negat totul la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Gigi Becali aruncă în stradă o femeie celebră: A dat-o-n judecată și îi ia casa

"Nu am făcut CSAT special pentru Sebastian Ghiţă. În cadrul unui CSAT obişnuit am ridicat o problemă, întrebând instituţiile de forţă, SRI, STS, Interne, Externe. Băi fraţilor, e un domn care câştigă toate licitaţiile, nu vreţi s-o lăsaţi mai încet cu omul care câştigă tot în lumea asta? A fost singurul lucru, cerându-le să fie atenţi cu contractele. Asta e tot şi n-a venit nimeni să-mi spună la ureche "o lăsăm mai uşor" În 10 ani am făcut un singur CSAT special, când am făcut scutul antirachetă, nu era Ghiţă chiar de importanţa scutului antirachetă, a punctat fostul preşedinte.", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu a bătut palma cu RAAPPS: Ce casă primește premierul

Şi asta nu e tot. Băsescu a vorbit despre interpretarea abuzului în serviciu şi a anunţat ce va face dacă va fi chemat la comisia parlamentară care să ancheteze alegerile prezidenţiale din 2009.

Citeşte şi: Primele imagini cu nava spionilor ruşi când se scufundă: Au ajuns de râsul lumii / VIDEO

"Abuzul în serviciu e medicamentul pentru toată incompetenţa procurorilor. Asta cu prostia cu pragul arată că nu avem niciunul minte. Comisia de la venezia vrea un prag înalt şi pe urmă vine şi dă exemplu ce înseamnă prag înalt. Atâta minte avem că noi punem prag în bani. La problemele cu vaccinul pentru bebeluşi şi criza citostaticelor sunt cazuri de abuz în serviciu, nu ce îndrugă Kovesi sau alţi politicieni nepregătiţi.

Pot refuza audierea în comisia parlamentară. CCR a spus că nu eşti obligat să mergi la o comisie parlamentară. Eu nu sunt omul care să refuze fără să dea argumente.", a încheiat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.