Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a EXPLODAT în Senat: îi pune o nouă poreclă ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa

basescu parlament

Fostul președinte Traian Băsescu, actual senator PMP, a avut o ieșire virulentă împotriva ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa, în timpul dezbaterilor pe moțiunea simplă depusă în Senat. Băsescu susține că trebuie să plece acasă toți liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov, dar și Ionuț Mișa, pe care l-a poreclit Mișa Pilon II.

”Acum culegem efectele pentru măririle de salarii fără sustenabilitate financiară (...) Avem creștere de inflație, urmare a creșterii accizei la combustibil, urmare a introducerii taxei integrale pe contractele part-time, urmare viitoarei introduceri a taxei de solidaritate. Asta ar însemna că românii ar trebui să plătească taxă de solidaritate cu prostia unor guvernanți.

Efectele acestor măsuri economice haotice nu se vor rezolva doar prin înlăturarea lui Ionuț Mișa. Trebuie îndepărtați Dragnea, Olguța, Vâlcov și bineînțeles cu un vot pozitiv azi pentru a pleca acasă domnul Mișa Pilon II. Eu așa o să vă spun de acum domnule ministru, Mișa Pilon II”, a declarat Traian Băsescu, în Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.