Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a EXPLODAT la România TV: 'Kovesi e parţial însărcinată! Nu ajungea aici fără Coldea'

basescu kovesi

Traian Băsescu își continuă răfuielile cu Laura Codruța Kovesi. Fostul președinte a comentat un verdict parțial dat de cei care au văzut teza de doctorat a șefei DNA și care au concluzionat că este vorba despre o sesizare "parțial îndreptățită și fundamentată" a unui plagiat. Băsescu a glumit ironic pe tema aceasta și a spus că și Kovesi e ”parțial însărcinată”.

Băsescu e de părere că tot ceea ce face Kovesi i se datorează adjunctului de la SRI, Florian Coldea.

”Cu cât se adânceşte prigoana instituţiei Codruţei Kovesi, cu atât PNL pierde şi mai mult. Codruţa e al 12-lea jucător de pe teren. E clar asta.

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

Din ce spune Universitatea de Vest e clar că doamna Kovesi e parţial însărcinată. Vedem mai târziu dacă este fetiţă sau băiat. În România democratică a lui Klaus Iohannis nu se găseşte un profesor să aibă curaj să fie în comisia de analiză a plagiatului. Nu sunt specialist.

Zeiţa dreptăţii e o plagiatoare de doi bani. S-a împopoţonat cu un titlu pe care nu îl merită. E ca şi Gabi Oprea, ca şi Ponta, ca şi Tobă, ca şi primarul de Voluntari. Îmi asum eu acest lucru Codruţa Kovesi, eşti o plagiatoare. A instaurat însă o teroare în râdnul tuturor. A înspăimântat o societate întreagă. Profesorilor le este frică de faptul că li se poate înscena ceva.

Doamna Kovesi nu putea ajunge aici fără sprijinul lui Florian Coldea.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

Ne facem denunţători şi un procuror DNA îţi dă 3000 de euro pe lună. E fabulos. Îţi plăteşte creditele la bancă. E o mârşăvie fără limite. Această femeie a făcut ce vedeţi. Martori sub acoperire cărpra să li se dea 3000 de euro pe lună. Să li se plătească creditele la bănci. Să se oprească această nebunie, această isterie. Se condamnă pe denunţuri şi nu pe probe.

Vă dau scris că dacă eram preşedinte şi eram suspect de plagiat, veneau mai mulţi, cu plăcere, să vadă dacă e sau nu plagiat. Sunt câţiva oameni cărora nu le este frică de ea. Aduceţi-vă aminte cum l-au umflat pe Greblă de la CCR. Coldea i-a dat ordin şi l-au umflat pe Greblă. S-a instaurat teroarea.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Brad Pitt anunță că va scoate casete COMPROMIȚĂTOARE cu Angelina Jolie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.