Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a explodat: Nu are cum să mă facă un mafiot ca el

basescu

Mihai Gâdea de la Antena 3 a prezentat imagini marți seara în care a acuzat că Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, căra lăzi de armament pe care le transporta compania acestuia. Fostul şef al statului a intervenit telefonic la postul Romania Tv pentru câteva lămuriri.

Citește și: Dacian Cioloș a DEMIS doi oameni din Guvern

"Dacă n-a putut obţine de la mine trafic de influenţă, s-a dus la alţii, la Năstase, să obţină (Dan Voiculescu, n.red). Mafioţii au ideea de răzbunare. El ştie că nu din cauza mea a ajuns la puşcărie, ci din cauza banilor pe care i-a furat, dar slugile îşi menţin linia de atac şi are destui parteneri în această operă de denigrare şi a mea şi a familiei mele şi a ficelor mele. Zice el, ca orice mafiot, că dacă ginerele meu e acuzat e de vină şi familia Băsescu.

Citește și: Oana Cuzino a fost dată afară de la PRO TV

Nu vreau să mă bag în discuţia unor mafioţi penali gen Roşca Stănescu sau Voiculescu. Pur şi simplu e ca în gară unde coletăria lasă coletele şi nu e responsabil proprietarul gării de ce e în colete, mai ales când e declarat. Dacă nişte mafioţi vor să lase impresia că muniţia se manipulează în România aşa pe nişte băieţi simpatice fie ei şi în relaţie de rudenie cu preşedintele, vă înşelaţi. Astfel de transporturi se fac controlate de stat, statele în care se descarcă trebuie să fie propice transportării mărfurilor. E o poveste pe care pot să o creadă nişte mafioţi.

Citeşte şi: DRAMĂ Un primar a decedat în timpul unei şedinţe de Consiliu

Nu a avut nicio legătură nici cu importul nici cu exportul de armament. Numai nişte oameni care cred că românii pot fi minţiţi de dimineaţa până seara pot spune că în România se pot manipula lăzi cu arme. Nu se poate aşa ceva. În România mergi la puşcărie pentru artificii, dărămite pentru armament", a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Salvarea a venit de la judecători: Veste mare pentru Gheorghe Mencinicopschi / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.