Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, acuzații INCENDIARE la adresa Dacianei Sârbu

ponta daciana

Președintele Traian Băsescu a declarat că el nu stă ”cu căciula în mână” la Victor Ponta, pentru a-i da locuință, după ce își termină mandatul. Președintele solicitase, în baza legii pentru drepturilor foștilor președinți, vila de la Snagov, ca reședință permanentă.

Premierul Victor Ponta a anunțat însă că președintelui i-a fost respinsă această solicitare și i se va da ”o altă locuință mai modestă”. Băsescu a ieșit la atac și susține că, de fapt, vila de la Snagov este pregătită pentru Daciana Sârbu și Cătălin Ivan.

”Eu n-am cerut o vilă anume. Eu am cerut o locuinţă de protocol şi un birou, aşa cum spune legea. Eu nu am dreptul să rămân unde sunt decât două luni după ce îmi termin mandatu. Nu stau cu căciula în mână la Ponta, ca şi cum mi-ar da o casă din cele şapte ale lui. Am înţeles că dă la o fundaţie vila pe care au reparat-o la Snagov. Eu n-am cerut vilă, ci locuinţă de protocol, aşa cum spune legea.  Parlamentarul Ivan a făcut o fundaţie la Bruxelles împreună cu Daciana Sârbu şi înţeleg că Ponta ar vrea să le dea lor vila de la Snagov pentru fundaţie”, a declarat Traian Băsescu. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.