Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu ACUZĂ: 'Revendicările străzii au fost IGNORATE'

protest colectiv

Traian Băsescu acuză că revendicările protestatarilor care au mărșăluit imediat după tragedia de la Colectiv, nu au fost luate în considerare de politicieni nici la un an de la incendiul care a curmat 64 de vieți.

Citește și: Bucureștiul va fi PARALIZAT miercuri: Un miting uriaș e programat toată ziua

”A fost un set de revendicări ale tinerilor frumoși și liberi care au ieșit în stradă timp de trei zile după Colectiv. Au cerut oamenii în stradă 300 de parlamentari. Au cerut oamenii în stradă, tot pentru reforma clasei politice, alegeri în două tururi, depolitizarea instituțiilor, reforma sistemului de sănătate.

Acum, cu alegerile din decembrie, se putea face și referendumul de validare a noii Constituții, a Constituției reviziuite sau o lege electorală care să stabilească faptul că vor fi 100 de senatori și 200 de deptuați. I-ați auzit pe domnul Iohannis sau pe domnul Cioloș, care a venit pe cererile acestor oameni, măcar o dată luând în seamă această revendicare? I-ați auzit vreodată spunând PNL-ului și PSD-ului să facem alegeri locale din două tururi?”, a spus fostul președinte, în direct la B1 TV.

"Protestatarii au cerut reforma Sănătății. În Parlament, este o lege a Sănătății, făcută de comisia prezidențială făcută de domnul profesor Vlădescu, și când PMP a cerut punerea în dezbatere, Guvernul a dat aviz negativ să se discute acea lege. Deci, despre ce vorbim? Atâta fățărnicie nu am putut să văd. (…) Nu poți să elimini corupția cu un stat nereformat. Începi de la Parlament, îi faci 300. Nu își vor mai permite partidele să trimită un număr mare de oameni dintre care unii buni și alții rude”, a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.