Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, afirmaţii dure la România TV: Ce a spus despre Laura Codruţa Kovesi

basescu kovesi

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a intervenit în direct la România TV acolo unde se vorbea despre denunţurile familiei Bercea. fratele actualului senator, Mircea Băsescu se află în spatele gratiilor după un dosar în care a fost implicat şi clanul Bercea.

Citeşte şi: Scandal IMENS în DNA: Trei procurori au sesizat Inspecţia Judiciară, iar Kovesi a contraatacat

Traian Băsescu spune că celebra sumă de 300.000 de euro pe care o cerea familia Bercea de la Mircea Băsescu a ajuns, de fapt, la o judecătoare. "Fratele meu nu a luat niciodată bani. Familia Bercea spune că a dat euro. Fratele meu nu ar fi schimbat niciodată euro în dolari. Am cerut conexarea dosarului de la Tribunalul Olt cu cel judecat la Constanţa. Cei 300.000 de euro pe care spun că i-au dat fratelui meu prin Căpăţână au ajuns la preşedinta Tribunalului Olt", a dezvăluit Băsescu.

Mai mult, deşi se află într-un conflict deschis cu Laura Codruţa Kovesi, Băsescu i-a luat apărarea şefei DNA. Aceasta a fost fost acuzată că ar fi luat şpagă două milioane de euro de la clanul Bercea. "Nu cred că putea să dea şpagă două milioane de euro Laurei Codruţa Kovesi când dosarul s-a judecat la Slatina şi Craiova. Trebuia cercetată informaţia, dar mulţi spun prostii. Familia Bercea nu a făcut niciun denunţ pe această temă în afara afirmaţiilor lui Bercea", a mai spus fostul preşedinte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.