Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu anunță BOMBA pregătită de DNA pentru Victor Ponta

ponta dna agerpres

DNA pregătește un dosar bombă împotriva lui Victor Ponta! Unul foarte important, cu acuzații importante împotriva premierului. Asta a lăsat să se înțelegă fostul preşedinte Traian Băsescu. Este vorba despre Dosarul Rompetrol!

Citește și: Anunț TERIBIL despre planul SECRET al lui Victor Ponta

”DEOCAMDATĂ este acuzat de conflict de interese pentru o relaţie de parteneriat pe care a avut-o în 2007 şi eu nu văd confictul de interese, domnul Iohannis este aici mai specialist, ştie cum este cu conflictul de interese. Ponta câştigă timp să se pună undelemnul pe scandal.

După părerea mea, se întoarce dacă în acest interval nu se întâmplă şi altele, poate să apară oricând un Rompetrol”, a mai spus Băsescu.”

Citește și: Cine e, de fapt, medicul care a supervizat operația lui Victor Ponta și cum s-au cunoscut

El a apreciat că Ponta şi-a luat un termen, un respiro şi se va întoarce, având în vedere că a anunţat măsuri populiste.

„Cred că Ponta şi-a luat un termen, un respiro, aşa cum este astăzi a anunţat nişte măsuri populiste. Este departe ca fiind un om pe plecare, este un om care foloseşte acum ultimul colac de salvare în speranţa că nu va pleca. Eu cred că a făcut o greşeală. Avea trei posibilităţi: să demisioneze imediat ce a primit hârtia de la Parchet, a doua posibilitate să demisioneze în ziua votului din Parlament şi votul i-a fost favorabil, a ales cea mai proastă variantă de a tergiversa lucrurile”, a declarat fostul preşedinte la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.