Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu anunță marea LOVITURĂ FINANCIARĂ: 'Asigur viitorul la câteva generații'

basescu nebun

Comisia din Parlament ce anchetează alegerile prezidențiale din 2009 poate să fie norocul, nu ghinionul lui Traian Băsescu. Întrunită pentru a consta că al doilea mandat de președinte al lui Băsescu a fost întemeiat pe fraude la scrutinul electoral, comisia e amenințată că va fi dată în judecată de fostul președinte. Asta, doar dacă membrii comisiei vor concluziona, în documente oficiale, că alegerile au fost fraudate.

”Este clar că ei au avut un obiectiv politic pe care bănuiesc că îl au şi acum şi merg la două capete (...). Au un obiectiv principal şi unul secundar, hai să o prindem pe Kovesi, să o aducem aici (la audieri în Parlament - n.r.) şi dacă nu ne iese asta, ne răcorim şi noi, spunem toate prostiile pe care le-au spus ba Geoană, ba mai ştiu eu care, Hrebenciuc, cum s-a furat în străinătate, sau nu ştiu ce, le punem în raport acolo şi tot atingem un obiectiv politic.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Pentru că, dacă ies pe varianta doi, sub cuvânt de onoare, vă spun că-i dau în judecată pentru falsificarea rezultatului alegerilor şi am toate elementele, pentru că totul se face pe probe. Şi hai, băieţi, să vedem procesele verbale din fiecare secţie de votare, să vedem Curtea Constituţională, că discutăm pe documente. Le iau mulţi bani, că e mare comisia.

Să le ia aşa - pun pe o coloană Geoană, pe o coloană Băsescu, adună procesele verbale şi pe urmă mă caută să mă cheme la comisie. (...) Nu poţi să umileşti un preşedinte ales corect pentru că-ţi dă bine ţie la joc politic, să pui sub semnul întrebării un mandat. Categoric, dacă vor constata minciuni, dacă vor concluziona minciuni (...), dacă pun negru pe alb şi comisia îşi asumă, cred că mi-am rezolvat problema materială pe câteva generaţii, pentru că e foarte grav să spui că un om... (...) Din ură s-ar putea să facă o prostie, vă asigur că-mi voi asigura viitorul a câteva generaţii pe banii lor, toată comisia, pentru că eu voi putea demonstra cu acte oficiale ale statului român că au fost corecte alegerile .”, a anunțat Băsescu la B1 TV.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.