Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu anunță mari schimbări la servicii: 'Am cerut SRI să stea cu ochii pe...'

basescu

Traian Băsescu spune că vor urma mari schimbări la serviciile secrete după ce președintele Klaus Iohannis și-a numit oamenii la conducerea SRI și SIE, iar în ultimele luni a început demiterile în eșalonul secund. Băsescu a făcut o dezvăluire din mandatul său, când a cerut SRI să stea cu ochii pe ceea ce se întâmplă la ANRP în urma unor sesizări primite de la Elena Udrea.

DNA a anunțat că un fost consilier de la Administrația Prezidențială în mandatul lui Băsescu ar fi primit bani de la ANRP, despăgubiri ilegale, alături de alți grei implicați în dosar.

Citește și: S-a lansat maneaua pokemonilor: Versurile sunt DEMENȚIALE / VIDEO

”Am cerut SRI să stea cu ochii pe ANRP. Dacă primeam ceva despre un consilier, zbura imediat. Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a împărțit cu mine. Ceva e în neregulă. Ei fac și denunțuri, rămân și cu banii. Înțeleg, poți să-i lași liberi că au ajutat justiția, dar de ce să-i lași și cu banii? Structura de vârf a serviciilor secrete acumulează, de-a lungul timpului, informații extrem de importante despre oameni cât de cât importanți. Menținerea unor astfel de oameni la conducerea serviciilor o perioadă mare nu e benefică. Decența te obligă să pleci odată cu cel care te-a numit. Nu e cazul la noi. Mutările făcute de Iohannis sunt un semn că s-a înțeles acest lucru, acumularea uriașă de informații a 1,2,3 oamenii din servicii.

La mine a venit Alina Bica cu demisia și i-am zis: du-te fată, că nu se poate așa ceva!”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Cozmin Gușă: România e în mijlocul unui război căruia nu-i poate face față

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.